Mazout

BIJ DE WASBEER KAN JE OOK TERECHT VOOR KWALITATIEVE HUISBRANDOLIE

Onze vrachtwagens komen leveren rechtstreeks aan huis. Je kan bij ons terecht voor levering van Total Mazout Ultra of Gasolie-Diesel “Extra"

Total Mazout Ultra, veel meer dan een gewone mazout

HOEKELEMENT_WIT
MAZOUT

TOTAL Mazout Ultra is een stookolie van superieure kwaliteit, verrijkt met exclusieve additieven uit de researchcentra van TOTAL.

Deze stookolie biedt 3 grote voordelen:
  • Verhoging van de levensduur en de betrouwbaarheid van jouw verwarmingsketel
  • Minder CO2-uitstoot
  • Lager verbruik
ELEMENT_ONDERKANT_KADER_Tekengebied 1

1. Uitstekend voor je verwarmingsketel en tank

  • De anticorrosie-werking van TOTAL Mazout Ultra reinigt en beschermt de metalen onderdelen van je verwarmingsinstallatie: kuip, voedingscircuit, pomp, filter, sproeier, verbrandingskamer, haard.
  • De antioxidant maakt TOTAL Mazout Ultra stabieler dan een gewone stookolie. Daardoor is hij ook beter bestand tegen temperatuurverschillen en beperkt hij het bezinksel in de stookolietank. Met minder vuil, minder afzetting en minder verbrandingsresidu’s blijft jouw verwarmingsketel dus schoner en meer betrouwbaar. Hij is ook efficiënter, waardoor je minder verbruikt en minder onderhoudskosten hebt.

2. Beter voor het milieu

  • TOTAL Mazout Ultra staat garant voor een volledige verbranding en een beter rendement van je verwarmingsketel. TOTAL Mazout Ultra stoot dan ook veel minder koolstofdioxide (CO2) en roet uit.

3. Besparingen in het vooruitzicht

  • In combinatie met een laag zwavelgehalte (<50 ppm) zorgt TOTAL Mazout Ultra voor een optimaal rendement en een laag verbruik van je ketel.
  • Een properdere ketel, dat zijn minder storingen en onderhoudskosten.

Meer info?

Bel 051 30 03 66

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW

GASOLIE-DIESEL “EXTRA”

GASOLIE-DIESEL “EXTRA” is een Gasolie-Diesel brandstof met zeer laag zwavelgehalte en kan een biodiesel bevatten, bestemd voor de niet voor de weg bestemde toepassingen motoren met compressieontsteking (mits toestemming van de accijnzen): stationaire motoren, off-road voertuigen zoals landbouw machines (graanmaaimachine, ensileermachine, enz. ) en bouwmachines. Het is een brandstof met een beter koude gedrag eigenschap dan EN 590 norm. Het kan ook gebruikt worden als brandstof voor verwarming.

Belangrijk: Indien je over een bovengrondse tank beschikt die niet geïsoleerd is, raden wij je aan om een antivriesadditief toe te voegen om vriestemperaturen te weerstaan.