Car Cleaning Center

 

WIJ DELEN JE PASSIE VOOR JE WAGEN

Met meer dan twintig jaar ervaring durft De Wasbeer vérder gaan. Het atelier is niet voor amateurs, hier zijn professionals aan het werk. In ons atelier wordt je wagen tot in de puntjes onder handen genomen en gepoetst, met oog voor élk detail.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4
wasbeer-specialist_atelier

SPECIALIST AAN HET WERK

De Wasbeer is specialist in car cleaning. We gaan verder dan enkel het wassen van de wagen en reinigen professioneel volgens de regels van de kunst. 

De meest vervuilde en bestofte wageninterieurs maken we weer fris, verweerde en beschadigde lakken krijgen hun glans terug.

Van motorkap tot velgen, van dashboard tot de meest verborgen hoekjes binnenin, geen enkel plekje ontsnapt aan onze aandacht. Bij De Wasbeer mikken we op niets minder dan perfectie. Elke behandeling wordt afgewerkt met oog voor detail. Onze mix van expertise, knowhow, technieken en ervaring maakt het verschil. Met De Wasbeer kies je voor een glanzend resultaat!

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW
WASBEER_HOOFD_Tekengebied 1

EEN PROPERE AUTO LOONT

Een goede en grondige reiniging is geen overbodige luxe. Want een blinkende wagen is niet alleen een lust voor het oog, het poetst je imago op, verhoogt de waarde van je auto en laat je langer genieten van je droomwagen.

 

Rijd binnen in ons atelier of maak een afspraak en ontdek hoe De Wasbeer jouw auto van binnen en buiten professioneel onder handen neemt. Wij maken elk ritje een beetje mooier.

230912wasbeer-17