Car Cleaning Center

 

WIJ DELEN JE PASSIE VOOR JE WAGEN

Met meer dan twintig jaar ervaring durft De Wasbeer vérder gaan. Het atelier is niet voor amateurs, hier zijn professionals aan het werk. In ons atelier wordt je wagen tot in de puntjes gepoetst en onder handen genomen, met oog voor élk detail.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4
wasbeer-specialist_atelier

SPECIALIST AAN HET WERK

De Wasbeer is specialist in car cleaning. We gaan verder dan enkel het wassen van de wagen, en reinigen professioneel volgens de regels van de kunst. 

De meest vervuilde en bestofte wageninterieurs maken we weer fris, verweerde en beschadigde lakken krijgen hun glans terug.

Van motorkap tot velgen tot het kleinste hoekje in het interieur, geen enkel plekje wordt overgelaten, ook niet het moeilijkst bereikbare. Perfectie is waar we naar streven. Elke behandeling wordt afgewerkt met oog voor detail. Het zijn de juiste knowhow, kennis, technieken en ervaring die De Wasbeer onderscheidt.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW
WASBEER_HOOFD_Tekengebied 1

EEN PROPERE AUTO LOONT

Een goede en grondige reiniging is geen overbodige luxe. Een mooie wagen loont altijd. Een nette, verzorgde en glanzende wagen poetst je bedrijfsimago op, doet je wagen in waarde stijgen of zorgt ervoor dat jij meer en langer van je droomwagen kan genieten.

 

Rijd binnen in ons atelier, of maak een afspraak en ontdek hoe De Wasbeer zowel het interieur als het exterieur van je wagen professioneel onder handen neemt.