Protect

14
  • wassen en drogen
  • hardwax
  • gratis stofzuigen

Protect wasprogramma

ride & shine

Jij wil je auto weer zien blinken in zijn vel. Je wagen is vuil en verdient een fikse wasbeurt maar ook een minstens even goede bescherming.

Inbegrepen

HOEKELEMENT_BLAUW-01

Inbegrepen in de Protect

wasbeer-manuele-voorwas
Manuele voorwas
Eerst krijgt je wagen een grondige manuele voorwas. Velgen en wielkasten, voor- en achterruit en bumpers worden met de hogedrukreiniger onder handen genomen voor je wagen de carwash ingaat.
wassen
Wassen
In De Wasbeer garanderen zachte Sensotex wasborstels een krasvrij resultaat. De Wasbeer werkt uitsluitend met viltdoeken die geen zand of ander klein vuil kunnen opnemen. Een zachte en krasvrije aanpak dus!
wasbeer-spoelen
Spoelen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
wasbeer-hardwaxlaag
Hardwaxlaag
Dit programma met extra beschermende hardwaxlaag laat vuile wagens weer blinken alsof ze net uit de showroom komen. Dat geeft hen niet alleen een mooie glans, maar beschermt het koetswerk ook tegen vuil, strooizout, boomhars of uitwerpselen van vogels. Door de hardwax gaat vuil zich minder snel hechten.
wasbeer-drogen-zonder-strepen
Drogen zonder strepen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
wasbeer-stofzuigen
Stofzuigen
Na de wasbeurt rijd je vlot naar het overdekte stofzuigerpark waar je je wagen in alle rust kan stofzuigen. Gebruik de perslucht daar ook om de laatste waterrestjes weg te blazen.