Ozon behandeling

Last van vervelende geurtjes?

Met een ozongenerator halen we de onaangename geur uit je auto. Ozon is een gas en kan dus op alle moeilijk bereikbare plaatsen komen.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

Geen vervelende geurtjes meer | Ozon neutraliseert | Ook in de kleinste hoekjes

Sommige geurtjes in je auto krijg je zelfs met een arsenaal aan geurboompjes of met een grondige reiniging niet meer weg. Vervelend, zeker als die irritante geur ervoor zorgt dat je niet meer ontspannen met de wagen kan rijden.

Vocht, huisdieren, etensresten, nicotine of vlekken in het interieur kunnen voor een heel onaangename geur in je wagen zorgen. Omdat je ook niet altijd met het raampje open kan rijden, maar een aanwezige geur wél heel storend kan zijn, biedt De Wasbeer een ozonbehandeling aan.

image00016

Ozon is een gas dat geurtjes neutraliseert en komt op alle moeilijk bereikbare plaatsen, ook achter de zetels en in de kleinste hoekjes.

Terug die lentefrisse geur in je auto

Ozon is alleen effectief als ook de bron wordt aangepakt, en dus starten we de behandeling eerst met een grondige interieurreiniging. Daarna blijft de wagen een nachtje bij ons zodat de ozongenerator zijn werk kan doen.

 

Met elektrische ladingen zorgt ozon ervoor dat de lucht gezuiverd wordt. Het gas doodt bacteriën en virussen, past de chemische structuur aan en neutraliseert geurtjes. Ozon keert terug naar zuurstof wanneer het gebruikt wordt en is zo ook een heel klimaatvriendelijke oxidator. Voor deze behandeling dient je auto een nachtje bij ons te blijven.

 

Na een nachtje bij ons zijn alle geuren uit je auto verdwenen en heb je het gevoel dat je met een gloednieuwe en vooral lentefrisse wagen naar huis rijdt.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4