Premium Was

Handwas met een perfect resultaat!

Kies voor een handwas en ervaar een perfect eindresultaat. Onze experts behandelen elk deel van je auto met precisie, en dat van zijspiegels tot achterlichten. We zetten onze kennis, zorg en vakmanschap in om jouw auto blinkend schoon te krijgen en gebruiken daarvoor enkel de beste producten

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

100% handmatig | Oog voor detail | Schoner kan niet

Eigenaars van oldtimers, unieke wagens of simpelweg autoliefhebbers die hun auto willen soigneren, onze premium handwas is voor jullie de ideale behandeling. Tijdens deze grondige wasbeurt spotten en verwijderen we elk vuiltje en elke imperfectie op de gepaste manier. 

Wij weten wat we doen!

Onze technici krijgen met regelmaat van de klok training in de nieuwste wastechnieken. Zo blijven ze mee met de modernste technieken en hebben ze een accurate productkennis. Is je auto wassen voor jou een noodzakelijk kwaad? Dan laat je het maar beter over aan de kenners. Geniet zo van een maximale bescherming en hou je wagen glanzend.

wasbeer-afdrogen

Geniet van een maximale bescherming en hou je wagen glanzend.

Een proactieve aanpak

Merken wij wat op tijdens een handwas, dan verwittigen we jou meteen. Onze proactieve aanpak vermijdt problemen in de nabije toekomst. Een beschadiging van het vernis, de lak of een andere laag? We laten het jou weten, zodat een gepaste actie kan voorgesteld worden. Klaar voor de premium wasbeurt voor jouw wagen?

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4