Premium Was

Handwas met een perfect resultaat!

Laat je auto met de hand wassen en geniet zo van een perfect resultaat. Onze technici weten wat voor behandeling de beste is voor elk oppervlak. Een zijspiegel krijgt een andere service dan achterlicht. Jouw auto wordt perfect schoongemaakt met alle kennis, aandacht en kunde die we in ons hebben. Bovendien maken we gebruik van de beste producten.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

100% handmatig | Oog voor detail | Schoner kan niet

Eigenaars van oldtimers, unieke wagens of liefhebbers die hun auto willen soigneren, onze premium handwas is voor jullie de ideale behandeling. Tijdens deze wasbeurt voelen we alle imperfecties of merken we elk vuiltje op en halen het op de gepaste manier weg.

Wij weten wat we doen!

Onze technici krijgen met regelmaat van de klok training in de nieuwste wastechnieken. Zo blijven ze mee met de modernste technieken en hebben ze een accurate productkennis. Is voor jou je auto wassen een noodzakelijk kwaad? Dan laat je het maar beter aan de kenners over. Geniet zo van een maximale bescherming en hou je wagen glanzend.

wasbeer-afdrogen

Geniet van een maximale bescherming en hou je wagen glanzend.

Een proactieve aanpak

Merken wij wat op tijdens een handwas, dan gaan we jou verwittigen. Onze proactieve aanpak vermijdt problemen in de nabije toekomst. Een beschadiging van het vernis, de lak of een andere laag? We laten het jou weten, zodat een gepaste actie kan voorgesteld worden. Klaar voor de premium wasbeurt voor jouw wagen?

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4