Protech®

WANNEER ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS

Wil je jouw auto stralend en in topconditie houden? Ontdek de Protech® EVO+ behandeling! De ultieme wellness voor je auto om je wagen duurzaam te beschermen en routineonderhoud te vergemakkelijken. 

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

Een welnesscentrum voor jouw auto, dat is wat Protech® ontwikkelde. Net die ene stap verder. 

photo_REPULSE_THE_ELEMENTS

25 jaar research

Het duurde meer dan 25 jaar aan onderzoek voor Protech® tevreden was over de lakbehandeling die ze vandaag aanbieden. Deze EVO+ behandeling is een technologische oplossing die je wagen beschermt tegen tijd en vervuiling.

"Door de EVO+ lakoppervlaktebehandeling lopen water en vuil twee keer zo makkelijk weg. "

HOEKELEMENT_NEGATIEF_BLAuW

DE OPLOSSINGEN VAN DE WASBEER SAMEN MET PROTECH®

Onze technici kregen een opleiding en zijn gecertificeerd door Protech®. Doordat we elke stap van de behandeling doorlopen met toegewijde apparatuur, is jouw wagen in goede handen. Vooral op de Protech EVO+ Paint Treatment zijn we trots. Deze behandeling verbetert de kleur, extreme glans en de jeugdigheid van jouw auto als nooit tevoren.

_DSC0011

1. Verminderde hechtende werking

Vloeistoffen glijden eenvoudig van de wagen af en krijgen op die manier geen kans om zich te hechten aan het lakwerk. Bovendien droogt de wagen ook een pak sneller. 

proper

2. Vuilafstotende werking

De EVO+ lakbehandeling biedt
geavanceerde afstotende eigenschappen,
waardoor vuil en stof minder goed hechten op het lakwerk. De wagen blijft dus langer schoon en is makkelijker te onderhouden. 

image00010

3. Conserverende werking

Doordat de lakbehandeling de diepte van de lak naar boven haalt, krijgen de gelakte oppervlakken van je wagen een diepe kleur en ongeëvenaarde schittering. 

DeWasbeerMarketing_0179

4. 5 jaar garantie met jaarlijkse controle

Wanneer de Protech® behandeling rond is, reken je op 5 jaar garantie. Je mag ook jaarlijks langskomen voor een controle indien gewenst.

DSC_0027-2

5. Procase met onderhoudsproducten inbegrepen

Na de behandeling van je wagen ontvang je een Procase met producten en accessoires die nodig zijn voor het onderhoud van je wagen en voor het echtheidscertificaat.

Geef je auto wat hij verdient, ga voor een Protech®-behandeling