Leather Refresh Pack

Laat je lederen interieur weer klasse uitstralen

Leder leeft en krijgt te maken met allerlei invloeden. Met de leather refresh pack ziet en voelt het leer in jouw auto weer als nieuw. Een jaarlijks onderhoud biedt bescherming en is daarom aan te raden.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

Herstelt en beschermt leder | Jaarlijks onderhoud |  Behandeling van 3 uur

Je wagen is fris gewassen en het koetswerk glanst als nooit te voren, maar daar zie je niet zo veel van als je zelf achter het stuur zit. Daarom is een propere binnenkant minstens zo belangrijk!

Een lederen interieur straalt klasse uit, tot een paar vocht- of vetvlekken de aandacht trekken en het perfecte plaatje doorbreken.

Leder is een mooi en duurzaam natuurproduct, maar ook bijzonder gevoelig voor vuil, vocht of vet. Een professionele behandeling van je lederen interieur is daarom aan te raden.

image00001

We werken met hoogkwalitatieve reinigingsproducten en voeden het leder met ledercream. Zo is je interieur beschermd en blijft het leder soepel.

Nieuw leven voor je lederen interieur

Bij De Wasbeer behandelen interieurspecialisten jouw lederen zetels met de grootste zorg. Hun knowhow en jarenlange ervaring geven de zetels, het dashboard en alle andere lederen onderdelen in het interieur van je wagen een gloednieuw leven.

 

Inbegrepen in het pack zijn een wasbeurt, het reinigen van de deurstijlen en deurpanelen, het reinigen van de zetels en een behandeling met ledercream, het stofzuigen van het interieur en de kofferruimte, een dieptereiniging van de tapijtjes, een reiniging van het dashboard en van de ramen binnen en buiten.

 

Wat hebben we gele(d)erd? Ons Leather Refresh Pack geeft je lederen interieur een boost en knappe opfrisbeurt!


Reserveer nu nog deze exclusieve behandeling voor jouw wagen.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4