Interieur reiniging

Want echte schoonheid zit vanbinnen

Vlekken in de bekleding? Stof op het dashboard? Nicotine-aanslag en vervelende geurtjes die blijven hangen? Tijd om je wagen binnen te brengen voor een grondige interieurreiniging.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

Fris interieur | Intensief maatwerk | Behandeling van 5 uur

Het proper maken van het interieur van je wagen is door de vele hoekjes en kanten een intensief werk en gaat veel verder dan stofzuigen en met een vochtige doek al het stof en oppervlakkig vuil wegnemen.

Een mooie binnenkant is minstens zo belangrijk als een stralende carrosserie.

Storende vlekken of vervelende geurtjes in de wagen? Of wil je met een gloednieuwe wagen naar huis rijden? Onze interieurreiniging is een totaal- en dieptereiniging van het volledige interieur van je wagen.

image00003

De perfecte schoonmaak van onder de motorkap tot in het kleinste hoekje van de bagageruimte. We zien geen stofje of streep over het hoofd.

Een fris interieur tot in de puntjes

Een volledige interieurreiniging is een programma op maat, met dieptereiniging van zetels, tapijten, koffer en bagageruimte, deurbekleding, dakbekleding, dashboard, behandelen van lederen interieur, wassen, afstomen van de motor en deurstijlen en opblinken van de ramen. 

 

Hoog tijd voor een dieptereiniging! Je zal het verschil zien én voelen. Kom gerust even langs voor een offerte op jouw maat!

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4