Interieur reiniging

Want echte schoonheid zit vanbinnen

Last van vlekken in de bekleding, stof op het dashboard, nicotinevlekken of hardnekkige geurtjes? Hoog tijd voor een intensieve interieurreiniging. Breng je auto binnen en laat ons zorgen voor een fris, schoon én geurloos interieur. 

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

Fris interieur | Intensief maatwerk | Behandeling van 6 à 7 uur

Het schoonmaken van je auto-interieur is een intensief werk dat verder gaat dan even stofzuigen en afstoffen met een vochtige doek. Door de vele hoekjes en kantjes is dit een intensieve job die we graag uit handen nemen. 

Een mooie binnenkant is minstens zo belangrijk als een stralende carrosserie.

Last van vlekken of nare geurtjes in je wagen? Of droom je van een interieur dat weer als nieuw voelt? Onze interieurreiniging biedt een complete en grondige schoonmaak van de volledige binnenkant van je wagen.

image00003

De perfecte schoonmaak van onder de motorkap tot in het kleinste hoekje van de bagageruimte. We zien geen stofje of streep over het hoofd.

Een fris interieur tot in de puntjes

Een volledige interieurreiniging is een programma op maat dat je auto vanbinnen totaal vernieuwt in 6 à 7 uur. We pakken alles aan: zetels, tapijten, koffer- en bagageruimte, deurbekleding, dashboard, lederverzorging, wassen, stoomreiniging van motor- en deurstijlen en tot slot het opblinken van de ramen. 

 

Hoog tijd voor een dieptereiniging! Je zal het verschil zien én voelen. Kom gerust even langs voor een offerte op jouw maat!

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4