Relift

Complete verwenbeurt voor je wagen 

Relift is een grondige poetsbeurt van zowel de binnen- als buitenkant. Een behandeling waar elke autoliefhebber gelukkig van wordt. Na anderhalf uur lijkt het of je met een splinternieuwe bolide naar huis mag rijden.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

all-in wasprogramma | afdrogen | grondig stofzuigen | oppoetsen dashboard | binnenkant ramen

Het all-in wasprogramma geeft je auto een royale behandeling. Je wagen is vuil en verdient niet alleen een fikse wasbeurt maar vooral een all-inbehandeling.

Sneeuw, hagel, regen, stof, zand, modder… een wagen krijgt het soms hard te verduren. En dan komt deze verwenbeurt voor je wagen precies op het goede moment.

Vuil wordt geschrobd en weggespoeld, een laag hardwax biedt extra bescherming en glans, en ook de velgen en de bodem krijgen een grondige spoelbeurt met hogedruksproeiers. Ideaal om modder of strooizout te verwijderen. 

image00004

Na deze grondige poetsbeurt van anderhalf uur lijkt het of je met een splinternieuwe bolide naar huis mag rijden.

Shine bright like a diamond!

In de vernieuwde wasstraat garanderen zachte Sensotex wasborstels een krasvrij resultaat. Bovendien volgen ze de contouren van je wagen om zo nog beter te kunnen wassen. De Wasbeer werkt uitsluitend met viltdoeken die geen zand of ander klein vuil kunnen opnemen. Een zachte en krasvrije aanpak dus!

 

Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen achter te laten.

 

Voor een nog beter resultaat wordt je auto na de wasbeurt met de hand afgedroogd, ook de kleinste kiertjes of moeilijkst bereikbare plaatsen.

Ook het interieur van je wagen wordt grondig aangepakt met een nauwkeurige en professionele stofzuigbeurt, het oppoetsen van het dashboard en het reinigen van de binnenkant van de ramen.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4