Relift

Complete verwenbeurt voor je wagen 

Relift is een opfrisbeurt van zowel de binnen- als buitenkant van je wagen. Ideaal voor auto's die niet extreem vuil zijn, maar wel een extra schone touch kunnen gebruiken. Een professionele behandeling waar elke autoliefhebber gelukkig van wordt. Na anderhalf uur lijkt het of je met een splinternieuwe bolide naar huis mag rijden.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

all-in wasprogramma | afdrogen | grondig stofzuigen | afstoffen dashboard | binnenkant ramen

Is je wagen vuil? Dan verdient deze meer dan alleen een standaard wasbeurt. Het all-in wasprogramma geeft je auto een royale all-inbehandeling.

Sneeuw, hagel, regen, stof, zand, modder… een wagen krijgt het soms hard te verduren. En dan komt deze verwenbeurt voor je wagen precies op het juiste moment.

Vuil wordt geschrobd en weggespoeld, een laag hardwax biedt extra bescherming en glans, en ook de velgen en de bodem krijgen een grondige spoelbeurt met hogedruksproeiers. Ideaal om modder of strooizout te verwijderen. 

image00004

Na deze grondige poetsbeurt van anderhalf uur lijkt het of je met een splinternieuwe bolide naar huis mag rijden.

Shine bright like a diamond!

In onze vernieuwde wasstraat zorgen de zachte Sensotex wasborstels voor een glanzend en krasvrij resultaat. Ze passen zich perfect aan de contouren van je auto aan om ze nog beter te kunnen wassen. De Wasbeer gebruikt uitsluitend met viltdoeken die geen zand of ander klein vuil vasthouden. Een zachte en krasvrije aanpak dus!

 

We gebruiken rijkelijk, glashelder water om het vuil weg te spoelen terwijl osmosewater zorgt voor een grondige reiniging die streepvrij opdroogt. 

 

Voor dat extra beetje perfectie drogen we je auto na het wassen met de hand, zodat ook de moeilijk bereikbare plaatsen aandacht krijgen.

En natuurlijk vergeten we het interieur niet: een grondige stofzuigbeurt, het afstoffen van het dashboard en het reinigen van de binnenkant van de ramen garanderen een onberispelijk proper interieur. 

 

Kan ook het leder in je wagen een opfrisbeurt gebruiken? Als optie kan je kiezen voor een leather refresh pack waarbij we je lederen interieur voeden met ledercream zodat dit opnieuw klasse uitstraalt!

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4