Polieren

Ride & Shine! Geef je wagen haar showroomglans terug

Begint je lak er dof uit te zien of zijn er krassen te verwijderen in je koetswerk? Dan is het tijd voor een professionele polierbeurt. Alles begint echter bij het clayen. 

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4

De horror van menig automobilist: een kras in je blinkende koetswerk. En hoe meer je er zelf over wrijft, hoe harder ze in het oog springt en op de zenuwen begint te werken.

Polieren kan helpen om krassen die je zelf niet verwijderd krijgt, toch weg te werken. Ook wanneer de lak van je wagen er dof begint uit te zien, is het tijd voor een professionele polierbeurt.

Het machinaal polieren geeft je wagen de maximale en diepe glans terug van toen je hem net had gekocht.

Kom zelf ontdekken hoe de experts bij De Wasbeer je wagen een echte showroomshine geven en hem na een intensieve poliersessie in nieuwstaat terugbezorgen.

wasbeer-polieren

Een grondige reiniging zorgt voor een zuiver en glad lakoppervlak.

Showroomglans om jaloers op te zijn

Bij machinaal polieren worden minimale dunne laagjes van de lak weggenomen wanneer dat nodig is. Daar komen geen krasvullende producten en kleurmiddelen aan te pas.

 

Voor de wagen gepolierd wordt, krijgt hij eerst een grondige wasbeurt. Vervolgens wordt de lak geclayd om alle zichtbare gevolgen van zure regen, teerspetters, hars van bomen, resten van insecten of industriële verontreiniging te verwijderen. Bij het polieren wordt altijd gewerkt op een zuiver en glad lakoppervlak.

 

Na het polieren krijgt het koetswerk nog een beschermende waxlaag die de lak extra doet glanzen en ervoor zorgt dat het vuil zich minder snel gaat hechten. 

 

Een complete en vooral heel zichtbare make-over van jouw wagen dus! Een showroomshine waar menig automobilist en autoliefhebber jaloers op zal zijn.

HOEKELEMENT_NEGATIEF_v4