All-in

15
  • wassen en drogen
  • hardwax/velgen
  • reiniging bodem
  • gratis stofzuigen

All-in wasprogramma

royale wasbeurt met alles erop en eraan

Klant is koning en dus krijgt je auto een royale behandeling. Je wagen is vuil en verdient niet alleen een fikse wasbeurt maar vooral een all-inbehandeling.

Inbegrepen

HOEKELEMENT_BLAUW-01

Inbegrepen in de All-in

wasbeer-manuele-voorwas
Manuele voorwas
Eerst krijgt je wagen een grondige manuele voorwas. Velgen en wielkasten, voor- en achterruit en bumpers worden met de hogedrukreiniger onder handen genomen voor je wagen de carwash ingaat.
wasbeer-spoelen
Spoelen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
bodemreinigen (1)
Bodem reiniging
Met dit programma krijgen je velgen en de bodem van je wagen een extra grondige spoelbeurt met hogedruksproeiers. Ideaal om modder of strooizout te verwijderen.
wassen
Wassen
In De Wasbeer garanderen zachte Sensotex wasborstels een krasvrij resultaat. De Wasbeer werkt uitsluitend met viltdoeken die geen zand of ander klein vuil kunnen opnemen. Een zachte en krasvrije aanpak dus!
wasbeer-hardwaxlaag
Hardwaxlaag
Dit programma met extra beschermende hardwaxlaag laat vuile wagens weer blinken alsof ze net uit de showroom komen. Dat geeft hen niet alleen een mooie glans, maar beschermt het koetswerk ook tegen vuil, strooizout, boomhars of uitwerpselen van vogels. Door de hardwax gaat vuil zich minder snel hechten.
wasbeer-drogen-zonder-strepen
Drogen zonder strepen
Overvloedig glashelder water zorgt voor een voortdurende spoeling en verwijdert al het vuil. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen.
wasbeer-stofzuigen
Stofzuigen
Na de wasbeurt rijd je vlot naar het overdekte stofzuigerpark waar je je wagen in alle rust kan stofzuigen. Gebruik de perslucht daar ook om de laatste waterrestjes weg te blazen.