7 kleine dingen waar we aandacht voor hebben in onze carwash

1 Persluchtpistooltjes

Je hebt het waarschijnlijk al meegemaakt: je vertrekt met je wagen, je komt thuis en je voertuig hangt vol druipers afkomstig van water tussen rubbers of tussen kieren in de zijspiegels. Of je ziet nog stof of kruimels tussen knoppen of op je dashboard hangen. Ook al stofzuig je de volledige binnenkant, toch kan je met het ‘uitblazen’ van het interieur nog net iets meer bereiken. De persluchtpistolen vind je in het stofzuigerpark. Je herkent ze aan de groene, gekrulde luchtslang.

2 Fietswash

De Belg heeft een baksteen in de maag en een fiets onder zijn gat. Voor wielertoeristen is de fiets vaak een van hun kostbaarste bezitten, maar ook de doorsnee fietser hecht veel belang aan de properheid van zijn tweewieler. Daarom bieden wij een ‘fietswash’ aan, een extraatje dat het vooral goed doet tijdens mooie dagen. Je vindt de fietswash in de selfwashboxen.

Ruildoekjes

Investeer eenmalig 2 euro in een doekje van De Wasbeer en ‘win een doekje for life’! Eenmaal je een doekje hebt, dan kan je dat levenslang inwisselen voor een gewassen exemplaar.

6 op 7 open

De wasstraten van De Wasbeer zijn 6 op 7 open. 

Tijdens de week en op onze sluitingsdag zondag kan je uiteraard nog altijd in onze wasboxen terecht. Want de week starten, dat doe je met een propere wagen. 

5 Gezelligheid in de shop van De Wasbeer

Een carwash met een shop is op zich al een meerwaarde, maar met de juiste muziek op de achtergrond en een goede akoestiek scheppen we nog meer sfeer. We kiezen voor muziek met wat extra bas. Dat schept niet enkel gezelligheid, de mensen in de shop kunnen nog perfect met elkaar babbelen.

6 Lekkere ‘gerechjes’ in De Wasbeer-shop  

Een heerlijke koffie met verse bonen, een chocomelk met een dobberend blokje echte chocolade, een panini of croque-monsieur: De Wasbeer voorziet allerlei lekkernijen om jouw dorst en honger te stillen.

7 Snel door de carwash. Geen tijdverlies!

De Wasbeer biedt een intense wasbeurt aan, zonder dat je daar al te veel tijd mee verliest. Daarom zijn we ook elke dag open en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er zich geen pannes in de wasstraat voordoen. Alle techniek wordt periodiek gecontroleerd, zodat je zonder zorgen naar De Wasbeer kan afzakken.

Ervaar zelf de details die van De Wasbeer een unieke carwash maken.

Kom langs, neem een koffie, steek je auto eens in bad en ga de baan op met je glanzende en fris ruikende wagen.

De service van de Wasbeer ervaren?