5 supercars behandeld door
De Wasbeer

Het vertrouwen winnen van eigenaars van supercars, ware bolides, wagens die de kostprijs van een doorsnee woning evenaren of zelfs ruim overschrijden: het is geen vanzelfsprekendheid. Klanten worden gevraagd om hun ‘prized possession’ zomaar in de handen te laten van mensen die ze eigenlijk niet of nauwelijks kennen. Doorheen de jaren heeft De Wasbeer een reputatie opgebouwd die zijn gelijke niet kent. Met tal van prachtige referenties en al heel wat concessiehouders die rekenen op onze professionaliteit, mogen we bij De Wasbeer best trots zijn op waar we vandaag staan.

Supercars in De Wasbeer: Ferrari Enzo

De Ferrari Enzo is een ode aan de oprichter van het Italiaanse automerk: Enzo Ferrari. Het is een wagen die kiest voor zijn eigenaar, niet andersom. Ferrari maakte destijds namelijk een selectie van potentiële eigenaars die er één mochten kopen. De exclusieve sportwagen zag het levenslicht in 2002 en integreerde allerlei Formule 1-technologieën. Dat maakte van de Enzo een Formule 1-wagen voor de weg. Er werden er in totaal, wereldwijd, 400 van gemaakt. De laatste werd speciaal gemaakt voor Paus Johannes Paulus II.

Supercars in De Wasbeer: Mercedes-Maybach

De Mercedes-Maybach: veel luxueuzer of exclusiever dan deze wagens komen ze niet. De van oorsprong motorenontwerper Wilhelm Maybach stond in het begin van de 20ste eeuw mee aan de wieg van een bedrijf dat motoren voor zeppelins maakte. Een halve eeuw later werd Maybach overgenomen door Daimler-Benz. Sinds begin jaren 60 worden speciale versies van Mercedes-Benz wagens gebouwd.

Supercars in De Wasbeer: Rolls-Royce Phantom

Aan luxe ook hier geen gebrek. De Rolls Royce is een icoon. Geen wonder dat deze wagen in onze top 3 staat. Met de Phantom grijpt de Engelse autofabrikant terug naar het verleden. Dit type is gebaseerd op een van de eerste modellen: de Rolls-Royce Silver Ghost. In de eerste helft van de twintigste eeuw was deze medebepalend voor het imago dat vandaag nog steeds standhoudt.

Supercars in De Wasbeer: Audi R8

De Audi R8 is evenveel beauty als beast. En net als Rolls-Royce doet Audi zijn inspiratie voor deze sportwagen op bij een model dat in het verleden furore maakte. In het geval van de R8 gaat het over een gedeeltelijke kopie van de Audi Le Mans quattro racewagen.

Supercars in De Wasbeer: BMW M

De fabrikant haalde de mosterd voor het ontwerp van de M-serie uit BMW’s racegeschiedenis. Vandaag gaat het om een sportieve variant. BMW combineerde, met succes, esthetiek en ‘performance’.

Een droomwagen onder handen nemen

Stefaan, car detailer: “Zo’n Ferrari Enzo zie je natuurlijk niet elke dag. Ik heb dan nog eens het geluk gehad om die te mogen behandelen.”

Het bezitten van of rijden met zo’n wagen is vaak het onderwerp van kinderdromen.

“Het onder handen nemen van zo’n bolide komt dicht in de buurt”, zegt Stefaan.

 

Weten welke sportwagens of oldtimers er nog door onze carwash onder handen zijn genomen?

Volg onze Facebookpagina

 

Wil je ook een droomwagenbehandeling voor uw auto of eens een exclusieve wagen spotten? Kom langs, neem een koffie of een lichte snack in onze shop, maak een ritje door de wasstraat of laat je voertuig behandelen door onze experts.

Tijd om te schitteren?