5 topsongs voor in de wagen tijdens de carwash

Oef, eindelijk. Even een paar minuten op je gemak in de wasstraat van De Wasbeer. Perfect om een toepasselijk nummer op te leggen en volledig uit je dak te gaan. Dat laatste neem je liefst niet al te letterlijk…

De Wasbeer stelde speciaal voor jou een playlist samen op Spotify. We verzamelden vijf eye-catchers - of beter: ear-catchers – die jouw bezoek aan De Wasbeer nóg aangenamer en exclusiever maken. Sound on!

1. Car Wash – Rose Royce

We starten met een klassieker. De kop is eraf met Car Wash van Rose Royce. Klap en zing gerust mee met de opzwepende melodie, er ziet jou hier toch niemand!

2. Cars - Goose

Natuurlijk, waar anders dan ‘In Cars’ zou je zijn in de carwash… Een dance nummer waarbij je spontaan de drang voelt om op de beat te beginnen dansen. Doen!

3. Chasing Cars – Snow Patrol 

Doe geen moeite, de wagen voor je haal je nooit meer in. Doe je ogen dicht en geniet ondertussen maar van deze song!

4.  Wasmasjien – Trafassi

Kleine wasjes, grote wasjes, je zit in een auto-wasmasjien! Als er één nummer is, dat niet in deze playlist mag ontbreken, is het deze wel.

5.  Radar Love – Golden Earring

Een authentieke auto-song: Radar Love! Eentje om op maximum volume te beluisteren en waarbij een partijtje luchtgitaar niet uit den boze is.

Heb je niet genoeg aan deze selectie van 5 nummers? Of wissel je graag af telkens je je wagen komt wassen? Volg dan onze playlist op Spotify!