Waarom we onszelf een car cleaning expert noemen ​ 

Een car cleaning expert word je niet zomaar. Het heeft ons twee decennia gekost om te staan waar we nu staan. Tweeëntwintig jaar ervaring vertaalt zich in een pak kennis en kunde waarmee we kunnen uitpakken. En dat doen we met veel plezier.

Maar de titel ‘car cleaning expert’ betekent veel meer dan onze expertise, het is vooral ook zorgen dat de klant voor de volle 100% tevreden naar huis gaat, zonder klachten nadien. Dat laatste lijkt ons voortreffelijk te lukken, want het aantal mensen dat terugkomt met opmerkingen is op niet meer dan één hand te tellen.

De Wasbeer haalt elke deadline

Belofte maakt schuld. Dat is waar De Wasbeer voor staat. Alles begint bij het nakomen van afspraken en beloftes. Als jij je wagen komt ophalen, dan is die ook klaar. Het is niet de bedoeling dat je nog tien minuten moet wachten. Al is dat bij De Wasbeer niet meteen erg te noemen. Je zou van die tien minuten gebruik kunnen maken om van een heerlijk verse kop koffie te slurpen of om een klein hongertje te stillen.

 

De Wasbeer streeft er in ieder geval naar om elke deadline te halen, hoe moeilijk ook. We doen er daarnaast alles aan om ervoor te zorgen dat je niet hoeft terug te keren met opmerkingen of klachten. En daar slagen we wonderwel in.

Wij beweren niet, wij zijn de carwashexpert

Veel bedrijven en ondernemingen beweren expert te zijn, zonder dat ze die belofte effectief kunnen waarmaken. Bij De Wasbeer beschikken we over echte vakmensen, professionals met een extreem oog voor detail. Onze car detailers bijvoorbeeld, dat zijn kunstenaars pur sang. Het zijn een voor een vakmensen die enorm veel passie, geduld en doorzettingsvermogen etaleren. En die vaklui werken met topproducten die ze, na een doorgedreven opleiding, op een correcte en uiterst precieze manier aanbrengen.

ProTech: wat goed genoeg is voor Monaco 

Wie aan Monaco denkt, denkt aan snelle wagens, glamour, de superrijken, exclusiviteit, …

Monaco is eveneens de geboorteplaats van ProTech: het product waar wij voor de volle 100% achter staan en waar we de komende jaren blijven op inzetten. Het gebruiken van nicheproducten is een doordachte keuze: het past volledig in het ‘car cleaning expert’-verhaal. ProTech is, in tegenstelling tot de meeste coatings, geen glascoating. Het product dringt in het vernis van de wagen, het komt er niet bovenop te liggen.

Concessiehouders zijn overtuigd van De Wasbeer

De Wasbeer heeft van bij het prille begin het vertrouwen kunnen winnen van een aantal grote concessiehouders. We maken de nieuwe BMW’s van garage Dejonckheere showroomklaar, we zijn verantwoordelijk voor de schoonmaak van de occassies en bieden een lenteservice aan. Naast BMW werken we ook samen met Ford en Mercedes. Maar we krijgen niet enkel het vertrouwen van concessiehouders, ook eigenaars van exclusieve wagens en ‘supercars’ vinden steeds vaker de weg naar De Wasbeer. Weten welke bolides al door de Wasbeer onder handen zijn genomen? Bekijk de top 5 droomwagens volgens medezaakvoerder Mario Sioen.

 

Verdient jouw wagen een wellnessbehandeling?

Doe een beroep op een van onze experts.

Een behandeling voor jouw auto?