De meest exclusieve sportwagens

vinden hun weg naar De Wasbeer

Supercars, bolides, exclusieve sportwagens: misschien niet voor ieders portefeuille, maar het is toch heerlijk wegdromen bij al dat moois. Dat De Wasbeer al langer het vertrouwen heeft gewonnen van eigenaars van wagens die vaak meer kosten dan een doorsnee woning is geen geheim. Maar naast de Ferrari’s, Maybach’s en Rolls-Royces die regelmatig de revue passeren, krijgen de experts bij de car detailing-afdeling van De Wasbeer ook nog andere droomwagens in handen.

Deze exclusieve sportwagens kregen een wellnessbehandeling in De Wasbeer

Lamborghini Huracán

Wat is-ie oogverblindend mooi. Lamborghini, het merk van de briesende stier, lanceerde de Huracán in 2014. Sindsdien rijden er al verschillende uitvoeringen van deze Italiaanse krachtpatser op de mooiste wegen ter wereld. Er zijn er tot op heden meer dan 20 000 van verkocht en dat is niet zo verwonderlijk, want deze exclusieve sportwagens zijn technologisch wonders en echte eyecatchers. Met meer dan 600 pk onder de motorkap hoor je hem al van mijlenver de aanval inzetten. Huracán staat trouwens, hoe kan het ook anders, voor een Spaans stierenras.

 

De car detailers van De Wasbeer verwenden de ontembare stier met een polijstbeurt en een Protech-behandeling.

Porsche 911 GT2

Toch ook niet mis. Als je praat over ‘deutsche Gründlichkeit’ dan is de Porsche 911 GT2 daar een niet te miskennen bewijs van. Een geelachtig groene kleur die meteen de aandacht trekt, sexy rondingen, om dan nog maar te zwijgen van het gebrul van deze Duitse spierbundel. De 911 is veruit de bekendste en meest legendarische reeks van Porsche. Het is met dit model dat Porsche de monden van autoliefhebbers wereldwijd en masse deed openvallen. De sportcoupé accelereert met zijn twee turbo’s van 0 tot 100 km per uur onder de 4 seconden. Het gevoel? Vergelijkbaar met een raket die uit de startblokken schiet.

 

Ook voor dit toppertje een polijstbeurt en een Protech-lakbescherming. Na de wellnessbeurt bij De Wasbeer zou je denken dat hij net uit de showroom ontsnapt is.

BMW M3

Exclusieve sportwagens hoeven niet altijd opvallende kleuren te hebben en kunnen ook incognito over de straten heersen. Alhoewel, deze exclusieve sportwagen blijft allerminst onder de radar. De 3-reeks is al aan zijn zevende generatie toe en bewijst met de M3 nog maar eens dat de Duitse autobouwer in al die tijd niet op zijn lauweren is gaan rusten. Een beetje gemeen, een oerkracht die het luidkeels uitschreeuwt, een droom voor liefhebbers van een sportieve en elegante racer. De Competition xDrive doet er 3,5 seconden over om van 0 tot 100 km per uur te accelereren. Let the beast go!

 

De BMW M3 genoot een Protech-behandeling.

Audi e-tron GT

De Audi e-tron reeks is een gamechanger in het aanbod exclusieve sportwagens. Het ‘full electric’ gamma belooft een compleet nieuwe rijervaring en laat je zo’n 400 km

rijden vooraleer hij opgeladen moet worden. Deze elektrische ‘Gran Turismo’ levert een vermogen van zo’n 350 kW, wat overeenkomt met meer dan 470 pk. Ondanks dat hij een A-energielabel draagt, betwijfelen we het sterk of je je ecocheques kan gebruiken om dit prachtexemplaar in huis te halen.

 

Deze exclusieve sportwagen onderging in het ‘Car Cleaning Centre’ van De Wasbeereen volledige Protech-behandeling.

Een luxebehandeling: niet enkel weggelegd voor

exclusieve sportwagens

Je hoeft geen Porsche of Lamborghini te hebben om langs te komen in het atelier van De Wasbeer. Ongeacht je wagen, verdient elk voertuig wel eens een wellnessbehandeling.

 

Het Car Cleaning Centre doet meer dan enkel Protech. Je kunt er ook terecht voor een interieurreiniging, een ozonbehandeling, een polierbeurt of om de carrosserie van je wagen te laten simoniseren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw wagen opnieuw een showroomglans bezorgen.

 

Lees zeker ook: ‘Waarom we onszelf een car cleaning expert noemen’ en ‘Alles wat je moet weten over car detailing’

 

Of ontdek nog meer supercars die door onze experts onder handen genomen werden.​​​​​​​

Tijd om te schitteren?